Despre noi Activitate Parteneri Cariere Contact

Despre noi


Cine suntem

NOVA FARM este o companie romaneasca, cu capital integral privat, constituita juridic sub forma de societate cu raspundere limitata.

Istoric

NOVA FARM a fost fondata ca depozit de medicamente in 1994 de catre farmacist Georgeta Calin, (cu experienta de 20 de ani in Agentia Nationala a Medicamentului) in scopul de a oferi servicii complete de import, depozitare si distributie a medicamentelor de uz uman. In acelasi timp NOVA FARM a gestionat si gestioneaza medicamente aflate in diferite faze de cercetare clinica sau bioechivalenta,menite sa asigure autorizarea de punere pe piata a unor medicamente de certa eficacitate terapeutica, pe cat posibil lipsite de reactii adverse si non-toxice.

Inca de la infiintare activitatea firmei a fost dedicata importului si distributiei produselor Lundbeck in Romania, companie farmaceutica din Danemarca ce activeaza pe segmentul destinat tratarii afectiunilor sistemului nervos-central: depresia, schizofrenia, boala Alzheimer si boala Parkinson. Lundbeck Danemarca are reprezentante in peste 55 de tari, inclusive in Romania, peste 5.900 de angajaĊ£i, iar medicamentele sunt inregistrate in mai mult de 100 de tari. Depozitul NOVA FARM indeplineste in prezent toate conditiile reglementate prin legislatia UE (GxP) , referitoare la cladire, personal, servicii farmaceutice.

Incepand din anul 1996 , NOVA FARM si-a creat un departament specializat in importul, depozitarea si distributia catre site-uri a unitatilor terapeutice si a materialelor specifice derularii de studii clinice, respectand toate exigentele GCP.

In luna octombrie 2010 am inaugurat noul sediu NOVA FARM , care raspunde pe deplin tuturor cerintelor. Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale a certificat noul depozit eliberand Autorizatia de Functionare.

Strategia echilibrata adoptata, totdeauna dublata de prudenta a functionat si functioneaza, astfel incat cifra de afaceri in ultimii 3 ani a fost in crestere, explicabil prin orientarea catre furnizori de medicamente excelente calitativ- branduri si prin profesionalismul echipei NOVA FARM.

Experienta celor 17 ani de activitate pe piata farmaceutica romana, urmarirea atenta a evolutiei acesteia sub aspect legislativ dar si al realitatilor din teren, calitatile profesionale si morale ale personalului NOVA FARM, ne incurajeaza sa abordam cu mult curaj orice problema de dezvoltare a firmei noastre.

Obiective:
• Obtinerea unei pozitii in topul calitativ al companiilor de distributie farmaceutica din Romania;
• Dezvoltarea si extinderea companiei pe noi segmente de piata si diversificarea portofoliului de produse;
• Adaptarea gamei de servicii si produse la cerintele clientilor si satisfacerea exigentelor acestora;
• Sprijinirea dezvoltarii profesionale a angajatilor.