Despre noi Activitate Parteneri Cariere Contact

Termeni de utilizare si confidentialitate

Accesul pagina de internet www.novafarm.ro (denumit in continuare Website, pagina NOVA FARM SRL) precum si utilizarea sa sunt guvernate de termenii si conditiile de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile in acest sens. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website sunteti de acord cu termenii si conditiile specificate de mai jos.

Drepturile de autor asupra acestui Website apartin societatii comerciale S.C. NOVA FARM S.R.L (denumita in continuare "NOVA FARM") si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie. NOVA FARM si toate simbolurile sau sloganele aferente sunt marci ale NOVA FARM. Folosirea in orice fel a acestor marci este permisa numai cu acordul scris al companiei NOVA FARM.

Documentele, imaginile si informatiile din proprietatea NOVA FARM, incluzand, dar fara a se limita la design, elementele distinctive ale Website-ului, continutul descrierilor sau biografiilor, comunicatele de presa si studiile de caz, impreuna cu orice elemente grafice asociate sunt denumite colectiv Materiale NOVA FARM. Orice folosire a Materialelor NOVA FARM, incluzand, dar fara a se limita la reproducere sau distributie, copiere, download/descarcare de fisiere in orice retea, intranet sau Internet, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a NOVA FARM.

Acest website poate contine documente, imagini, informatii sau alte materiale care nu sunt proprietatea NOVA FARM, cum ar fi fotografii, clip art, sau numele, logouri si alte marci ale unor terti, care sunt proprietatea respectivelor parti. Toate aceste materiale sunt denumite colectiv Materiale NOVA FARM. Materialele NOVA FARM pot include din cand in cand articole, date, informatii, imagini, artwork, grafica, fisiere multimedia, elemente audio sau alte materiale publicate in ziare, reviste sau alte tipuri de media si pot de asemenea include numele sau marcile respectivelor canale de media. Orice folosire a Materialelor Non-NOVA FARM este strict interzisa fara permisiunea scrisa in prealabil a respectivilor terti proprietari.

Acest Website nu poate fi reprodus in intreg sau in parte, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat in orice fel in scop comercial fara acordul expres scris al NOVA FARM.

Orice utilizator care viziteaza acest Website o face pe propriul sau risc. Materialele si informatiile continute in acest Website sunt furnizate in scop de informare generala. NOVA FARM nu garanteaza in nici un fel (a) acuratetea sau caracterul complet al informatiei sau al materialelor cuprinse in acest Website (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice); (b) disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti; sau (c) utilitatea continutului acestui Website, in intreg sau in parte.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website agreati sa nu faceti responsabile NOVA FARM si nici tertele parti implicate in crearea, producerea sau livrarea acestui Website, sau ale caror materiale apar in acest Website, pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute in acest Website.

Acest Website poate contine linkuri catre alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de NOVA FARM. NOVA FARM nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, functionalitatea si/sau politicile acelor site-uri si nici pentru orice pagube rezultate din sau in legatura cu aceste link-uri. De asemenea, existenta link-ului catre un site nu este si nu trebuie considerata drept o aprobare sau recomandare de catre NOVA FARM a proprietarului acelui site si nicio recomandare sau aprobare a NOVA FARM din partea proprietarului acelui site. Este interzisa folosirea framing-ului sau a oricaror alte tehnici pentru a include un logo, o marca sau orice informatie proprie NOVA FARM (incluzand imagini, text, forma sau designul paginilor etc.) fara acordul expres in scris al NOVA FARM. Orice astfel de acord, permisiune sau licenta va fi retras/a automat in cazul folosirii neautorizate.

NOVA FARM acorda dreptul ne-exclusiv, limitat si revocabil de a crea un link catre pagina principala (homepage) sau o pagina interna a acestui Website, atata timp cat pe site-ul care creaza acest link nu se fac mentiuni false, care induc in eroare, sau ofensatoare despre NOVA FARM, afiliatii sau colaboratorii sai sau produsele si serviciile sale. in nici un caz nu se pot folosi logo-ul NOVA FARM sau alte marci sau elemente grafice NOVA FARM ca parte a acelui link fara acordul expres in scris al NOVA FARM. Va rugam sa luati in considerare ca este o politica a NOVA FARM sa nu accepte si sa nu ia in considerare materiale nesolicitate, fie ele creative, de productie sau de orice alta natura. NOVA FARM va considera orice materiale nesolicitate primite prin intermediul acestui Website, incluzand propuneri, idei, concepte, schite sau creatii finale, ca fiind neconfidentiale si libere de orice restrictie, pentru a fi folosite gratuit si fara plata vreunei compensatii.

NOVA FARM isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil.